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clase de cocina

Los secretos del sushi del chef Nori

clase de cocina

Los secretos del sushi del chef Nori

668 evaluaciones
Duración
3.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 4 personas
Incluye
Drinks, Food
Tu anfitrión te recibe en
inglés
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Los secretos del sushi del chef Nori

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Los secretos del sushi del chef Nori

668 evaluaciones
Duración
3.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 4 personas
Incluye
Drinks, Food
Tu anfitrión te recibe en
inglés

Qué harás

Lunch class (10:30 - 14:00) ¥6,250 We will make 1 serving of standard sushi set including local fresh seafood. Miso soup and Green tea will be served. Dinner class (16:30 - 20:00)¥10,000 we will make 1 serving of deluxe sushi set including fresh seafood. You can enjoy a full set of sushi dinner. Drinks will be served including Sake(rice wine). Ingredients differ depending on the day. You’ll be welcomed into my home kitchen to master two authentic styles of sushi: maki, or sushi rolls, and nigiri, or “squeezed” sushi, which involves pressing rice into a rectangular mound, topping it with a strip of fish, and wrapping it all with a band of seaweed. The trickiest part of making nigiri is correctly cutting the fish. I’ll teach you how to slice it into a slightly concave shape so that it conforms to the oblong rice mold. I’ll also show you how to take a sheet of nori (seaweed), fill it with sushi rice and other ingredients, and then roll it all into a perfect cylinder using a bamboo mat. By the end of the lesson, you’ll be able to apply the techniques you learned to make sushi in your own kitchen. The end time may be extended depending on the number of people of the participants.

Qué incluye

Food
one serving of sushi set one serving of standard sushi and miso soup will be served.
Drinks
sake or softdrinks After the lesson, Japanese sake or tea will be served.

Tu anfitrión

Masanori
2085
Participantes recibidos
2015
Se unió a Airbnb

Masanori

My family has owned and run a sushi restaurant in Asakusa since 1910. I’m the restaurant’s third sushi chef, and I’m committed to continuing the tradition of authentic Edomae (Tokyo-style) sushi. Developed in the early 1800s by a chef in Edo (present-day Tokyo), the technique centers around bite-sized servings formed by hand.

Fotos tomadas por participantes

Evaluaciones de los participantes

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Dónde estarás

At first we will go to a grocery store near my house and I will explain you what ingredients we need for making sushi. We’ll practice the technique of sushi-making at my home in Asakusa. This older neighborhood has maintained a traditional atmosphere. The main attraction, Sensoji, the city’s oldest Buddhist temple, is a short walk away. After the workshop, you can stroll the temple grounds and the street-side parks.

Disponibilidad

Ten en cuenta lo siguiente

Política de cancelación

Cualquier experiencia se puede cancelar dentro de las 24 horas posteriores a la compra y recibirás un reembolso total.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, te aconsejamos que nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los participantes

Pueden asistir hasta 4 participantes de 15 años y más.

Identificación oficial

Tendrás que tomarte una foto que coincida con la de tu identificación. Así es como Airbnb comprueba quién va a participar en la experiencia. Solo tendrás que hacerlo una vez.

Más consejos

Sushi is made of raw fish ingredients. Do you eat raw fish? Please let me know in advance if you have any food policy.
Masanori
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668 evaluaciones
Desde $60 por persona
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